Om Simen

Simen er en blid, positiv og engasjert trener som er genuint interessert i kundene sine. Han er faglig dyktig og har en rolig og trygg fremtreden, noe som gjør at kundene straks opplever tillit til han som trener. Simen er opptatt av å tilrettelegge de beste treningsmetodene for å ta deg til neste nivå.
 

Utdanning:

  • Idrettslinje fra videregående skole
  • Bachelor i markedsføring og ledelse fra Høyskolen i Innlandet
  • Startet PT-utdanning ved Active Education høsten 2020

 

Erfaring:

Har jobbet som PT-Trainèe på Spenst Halden siden september 2020.

Jeg mener trening er en fin måte å øke kapasiteten på i hverdagen, på skolen, i arbeidet og for generell god helse både hos unge og gamle. Jeg ønsker å skape treningsglede, motivasjon og gode opplevelser for mine kunder. 

 

Min idrettsbakgrunn:

er fra Lacrosse, Paintball, Bob & skeleton, fotball og lang treningserfaring fra treningssenter. I Paintball har jeg tre år i u19 landslaget med gull og sølv  i europamesterskapet, en sesong i europaligaen og seinere hjelpetrener ved u19 uttaket. Jeg er autorisert hjulbob-pilot (sommer-bob) og har jobbet nært topputøvere innen bob og aking ved Olympiaparken bob og akebane.

Trening er noe som har gitt meg mye glede, overskudd mentalt og fysisk og dermed energi til både studier og sosiale aktiviteter.     

 

 

Kontakt Simen